maanantai 21. helmikuuta 2011

Dineyland päivän2 jatko

Tilannehan oli valitettavasti se että saimme iloisesti päivän päättyessä vaihtaa hotellia aivan omin neuvoin. Kyyti  kun  Holywoodilta Silvermine Beach Hotelliin oli, jostain kummansyystä jätetty toteuttamatta?!  Vaan  meidät tullaan kyllä noutamaan  22.2. tiistaina klo15 paikallista aikaa Hollywoodista  Kowlonin bp internationaliin. (Yritimme kyllä sopia kuljetuksesta mutta, noup ei käy.) Iso kiitos Disneyn Hollywood hotellin palvelulle.Saimme jättää  ison osan tavaroista sinne säilöön.Lisäksi he tilasivat taxin tälle ryytyneelle sakille. Ei kun Taksiin ja kohti Silverminea.
Taksimatka oli hurjaa kyytiä kiemuraisia,mäkisiä teitä pitkin. Parasta oli kyltti, jossa oli lehmän kuva ja hetken kuluttua keskellä tietä olikin kaksi isoa karvaista lehmää :)
Taxi kuskilta kyselimme elukoista hän totesi vain että tämä on Landside eli maaseutua...
Kuski oli tosi innoissaan Juhan gps:sstä, joka puhui jopa hänen kieltään olkoonkin ettei aina kyllä oltu kartalla koneen mukaan. Kirjautuminen oli joustavaa.Ilta pala/ myöhäinen päivällinen onnistui hotellin ravintelissa hienosti.Tarjoilija näki lievästi ryytyneet lapset ja tarjosi  ruokien viemistä huoneeseen. Netin haluaminen omaan huoneeseen oli kummastus...samoin adapterit olivat loppu pistorasiaan...kun olin sitten pakannut ne toisiin kasseihin mutta vielä on virta piisannut..:)
Hotellin siisteys ja lämpötila on kin sitten aivan toista tasoa kuin Hollywoodin loistoa....;)
 Huomenta !No nyt on nukuttu ja syöty vaatimaton aamiainen ja Lapset ja Juha seikkailevat rantaapitkin.Jonka kunnossa ei ole kehumista kun ei tosiaan ole sesonkiaika ja siellä tehtiin isoja remontteja ja ulkoilutettiin 4jalkaisia ystäviä. Kaunista ja varmaan hienoa kesäaikaan.Nyt jättää paljon arvailujen varaan ;)
Jatkamme päivityksiä kunhan olemme taas päässeet  eteen päin....:)
Jännityksellä odotellen Taxia takaisin Hollywood hotellille... hyvää yötä sinne Susa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti