lauantai 26. helmikuuta 2011

Järjestetty retki Ocean Parkkiin "yhteismieli" oppaamme kera

25.päivä meillä oli ennakkoon maksettu ja varattu matka Ocean parkkiin, jota voisi kuvata ehkä  Helsingin Sea Lifen, Korkeasaaren ja Lintsin  ja Seiterän yhdistelmänä.
Meidät noudettiin siis hotellilta ja työnnettiin bussista toiseen ja meille tehtiin erittäin selväksi että meidän pitää pysyä yhdessä ja eisaa mennä minnekkään jne. Tosi rasittavan aivotonta ok ehkäpä myös tosi turvallista ja helppoa jos haluaa matkailulta sitä ja varmastikkin jos lapset olisivat esim.nuorempia tämä olisi helppotapa mennä paikasta toiseen.
Itse puisto oli kaunis ja meille ehkä isoin juttu oli nähdä oikeita pandoja. Hieno delfiini merileijona esitys ja pelätä henkemme edestä kaapelihississä siis lapset ja minä Juha varmaankin haluaisi vielä siihen toiseen isompaan mikä täältätä löytyy lasilattioin varusteltuna :#
Puisto ooli jaettu 2osaan ja välissä siis kulki joko tuo hissi tai erityistehosteinen juna. Molemmat kokeiltiin.
Me suomalaiset kärisimme kuin grillimakkarat kun mittari oli22 ja aurinko poltti meidät voiteista huolimatta(paikalliset pitivät toppavaatteistaan tai ainakin neuleistaan...) tuli taas de ja vu Edinburghin rantapäivästä viimekesältä no nyt on nenät kaikilla punaisena ja kukaan ei usko meidän edes olleen kaupunkilomalla vaan "saletistinatsaa Torremo Limos kohtees " tai jotain :)
Tästä seurauksena oli aikamoinen ryytyminen puolet kieputtimista sai olla meiltä aivan rauhassa ;)
Koimme "yhteismieli" matkailun hyvän puolen aivottoman hikimatkan takaisin hotellin :)
Levättyämme ja tankattuamme hotellilla lähdimme vielä ilta shoppailu kierrokselle ja lapset löysivät pokemonkortti paratiisin :)
Eli hyvin onnistunut joskin väsyttävä päivä...nyt kun saisi vielä ihon värin muuttumaan rusketukseksi :)
Pojat saavatkin sitten kertoa seuraavaksi tästä päivästä ja matkasta Sham shui Po :hon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti