maanantai 21. helmikuuta 2011

Matkamme päivä numero2 päivä Disneylandissa loppui paremmin kuin alkoi :)

Aamu alkoi loistavalla aamupalalla Disney Hollywood hotellin Mikkey ravintolassa.Wow mitä ruokaa .Lapsemmekin söivät vaikka mitä..pankakes Mikin malliset päivämme pelastus...

Ainoa huollemme oli epämääräinen voucher..onkohan meillä lippuja Disney Worldiin...onneksi on tämä netti ja avuliaat Hong Kongilaiset ,jotka sähköpostin saatuaan soittivat ja selvensivät meille..tyhmille Suomalaisille ,että liput tuotaisiin meille käteen portille Wow jälleen palvelulle.
Disneyland oli mieletön kokemus .!Okei kaupallista meininkiä mutta hyvin meni päivä aamusta aina upeaan ilotulitukseen asti. (Paikallista aikaa 8 ilta.) Kiitos Hong Kong.Laitteisiin ja nähtävyyksiin oli meidän mielestämme Siedettävä jono verrataan nyt näppi tuntumalla suomen huvituspuistoja kohtuullinen sanoisin. Varsinkin kun jonotus ja alkamis ajat oli tosi selkeästi merkattu tuossa ihmisvilinässä kyltteihin 5-10 min on mielestäni siedettävää.
Huomaataan ettei ole sesonki aika. Eurooppalaisia oli todella vähä  eli olo oli hyvinkin "silmiinpistävää". Ella herätti kostean ilmaston kihartamine hiuksineen ja Hello Kitty puseroineen ihastusta aina  paikallisen turistin valokuvaan asti ;) Tankkaus pisteinä toimivat nakkikioski ja Kahvila  josta sai ISOJA Mikki pannukakkuja siirappien,mansikoiden ja kermavaahdon kera ja eipä Hot dogitkaan olleet pienemmästä päästä(kuvia myöhemmin).
Lapsemme siis mennä viillettivät sokerin voimin. Mutta olihan tämäkohde heidän niin sanottu synttäri yllätys :)
Ilma  suomalaisille sopiva n. 20 C kesätakit joutuivat paljolti kassiin.
Ihmettelimme itse karvareunus toppatakkeihin pukeutuneita  paikallisia ja eräälle pariskunnalle jolla oli aivan vallattoman suloinen tyttö (Sisko kulta äläpelkää omat riiviöt eivät ole vielä vaihtuneet suloisiin Kiinalaisiin  vaikka pitkän päivän jälkeen olikin hetken harkinnassa ;) )
Jolla oli kaunis toppa takki. Kerroimme mistä tulemme ja näytimme Juhan puhelimesta lumi/pakkas kuvia.. oli ihastuneita ja kauhistuneita ilmeitä ja ymmärsivät miksi kummastelimme vaatetusta.:)
Tunnelma tiivistyi iltaa kohden Disney Worldissa väkeä tuli enemmän paikalle ja olihan valaistu puisto ja wow ilotulitus todella hieno kokemus.Pojat ovat kuvanneet kasan kuvia jotain varmasti näkyy täälläkin kunhan kerkeämme.
Erillaiset  näytökset ja laitteet todellakin siivittivät vaivatta päivän iltaan ja Paluuseen Disney Hollywood hotelliin, josta matkamme jatkui seuraavaan hotelliin...ja tämä se vasta olikin kokemus...;= mutta siitä lisää seuraavassa poistauksessa ettei tästä tule ihan niin kaamean pitkää sepustusta eli ilta puolen "tapahtumat" hetken kuluttua... koneen äärestä terkuin kaikille mussuille :) Susanna
Kaikki hengissä intoa piukassa jatketaan seikkailua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti